Rörmokare med snabb utryckning

Letar ni efter en skicklig rörmokare? I så fall har ni kommit rätt! Vi är auktoriserade rörmokare vilket betyder att vi följer alla de branschregler och föreskrifter som finns kring VVS-arbeten. Som rörmokare i Nacka och VVS-montörer utför vi alla slags uppdrag inom rörmokeri, VVS och rördragning. Kontakta oss enklast via formuläret här på sidan och beskriv det ni vill ha hjälp med, så återkommer vi med en kostnadsfri offert. För akuta problem går det självklart att ringa vår jour som är bemannad dygnet runt. Vi har också erfarenhet av större byggprojekt samt tillhandahåller bostadsrättsföreningar med reparationer enligt serviceavtal. Kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt hembesök där vi diskuterar ert projekt tillsammans innan vi lämnar en offert. Välkomna att höra av er!

Tjänster inom VVS som vi utför

Våra personal har stor erfarenhet och kan hjälpa till med stora som små uppdrag för privatpersoner, företag, kommuner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. De tjänster vi utför är prisvärda. Behöver ni kanske hjälp med att installera solpaneler, dra nya rör, rensa avlopp, koppla in värmesystem, installera en varmvattenberedare eller kanske bara att koppla in en diskmaskin eller tvättmaskin? För oss är alla kunder lika viktiga oavsett uppdrag. När ni anlitar oss garanterar vi alltid ett väl utfört arbete med bästa tänkbara service och ett trevligt bemötande. Kontakta oss redan idag och berätta vad ni behöver hjälp med.

Vi har många nöjda kunder

Vi är ett väletablerat VVS-företag med många nöjda kunder. Ett tecken på detta är att många av de uppdrag vi tar oss an kommer in via just rekommendationer. Vill ni ta del av våra referenser och referensobjekt så delar vi självfallet med oss. Vi är stolta över våra projekt och vi levererar alltid bra resultat. Yrkesstoltheten och kunnandet är stort men självfallet ser vi till att hela tiden uppdatera oss och vidareutbilda oss i ny teknik, regler och rön. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med såväl privatpersoner och företag som hyresvärdar och bostadsrättsföreningar; inte sällan med höga krav på hållbara lösningar och noggranna installationer. Ni kan vara trygga med att anlita oss!