Detta är Storstockholms Rörmokare AB

Vi på Storstockholms Rörmokare AB är auktoriserade rörmokare i Nacka och VVS-installatörer med stor erfarenhet. Våra olika uppdragsgivare är privatpersoner, företag, byggbolag, större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, industrier, butiker, kontor och kommuner. Vi samarbetar även med andra entreprenörer inom bygg, anläggning och el. Detta gör bland annat att vi enkelt kan fixa en hel badrumsrenovering. Vi hjälper er med både små och stora projekt; från installationer och reparationer till större och mer avancerade uppdrag. Kontakta oss så diskuterar vi ert projekt tillsammans. Välkomna till oss på Storstockholms Rörmokare AB!

Tjänster vi erbjuder

Vi på Storstockholms Rörmokare AB hjälper er med allt inom rörmokeri och VVS, såsom att fixa stopp i avloppet, installera värmeväxlare eller solpaneler, dra nya rör, installera tvättmaskin och diskmaskin, med mera. Självklart är vi certifierade och utför bara säkra och noggranna VVS-installationer enligt de bestämmelser som finns. Hög kvalitet och nöjda kunder är vårt signum. Vi är flexibla och våra kunders behov kommer alltid först. Att alla våra VVS-tekniker är certifierade betyder att ni som kund kan känna er trygga i ert val att anlita oss.

Många nöjda kunder

Vi har stor erfarenhet och vårt företag har funnits med länge i branschen. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt inom ny teknik och bestämmelser för att hela tiden vara uppdaterade. Flera av våra uppdragsgivare är återkommande och inte sällan blir vi även rekommenderade av dem till nya kunder. Därför har vi många bra och fina referenser som vi gärna delar med oss av till er. Kontakta oss enklast här via formuläret om ni vill veta mer eller bara ha en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från er!